Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild från google och jag tycker att bilden är vacker.


Åldersnoja

 

 

I mitt hem är jag en drottning. Jag dansar förföriskt i mitt vardagsrum. Sean Paul sjunger och väggarna vibrerar av rytm. Jag känner mig sexig, ung och jag längtar efter heta nätter med mannen som byggt bo i mitt hjärta. Plötsligt har jag dansat fram till en spegel. Något känns inte längre så rätt. Magen var inte så stor igår. Rumpan har fått fler former och rynkorna, ja rynkorna! För Guds skull, jag har fått rynkor runt mina ögon! 

Jag synar mig själv uppifrån och ner! Mina lår ser feta ut och har jag fått en dubbelhaka? Har jag en dubbelhaka? Wtf! Jag funderar inte, bestämmer mig för att köpa nutrilett och dricka mig igenom några veckor. Kanske några kilon försvinner eller... vad fan, nej... Jag dansar mig ut till köket. Hittar praliner, fyller munnen full och då kommer mannen hem! 

"Älskling, är du hemma?" Jag står som ett barn med ena handen i godispåsen och munnen full. Mannen skrattar när han ser mig. Han kysser mina läppar och omfamnar mig och jag inser att han älskar mig som jag är. Åldern är bara en siffra, rynkorna ett bevis på att jag levt, magen för att jag ätit alldeles för mycket, men njutit av det, älska är så otroligt mycket mer än det ytliga. 

Så ikväll får jag vara sexig och känna mig ung igen, ja, så känner jag mig faktiskt för det mesta. Det kan ingen ta ifrån mig.




Övriga genrer av genni VIP
Läst 527 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-12-30 22:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA just så,,mycket mycket bra och en vacker bild :) kram
2017-01-22

  aol
Underbart skrivet just såsom man vill vara.
2017-01-20

  Carl Mikael Fäldt
Din text genomborrar allas vår längtan-att en gång bli älskade!

Med eller utan våra feta kroppar

Kram från mike
2017-01-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
ålder är en siffra, gudinneskap är en evighet
2017-01-01

  Stigi Skog
Skojfrisk text om allvarligt ämne vacker bild med endast de viktigaste attributen
2016-12-31

  erkki
Lite rolig och självdistanserad text, men ändå så livsbejakande! Grattis!
2016-12-31

  Marie Å
Bra och tänkvärd text.
2016-12-31

  Iamme
OOOH jaaaa! Underbar bild och störtskön text :) Lycklig man som har en go' kvinna med liv i huden och fingrarna i syltburken. You go <3
2016-12-31

  Quasimodo
Bra så och fortsätt att känna och vara så!!
2016-12-31

    ej medlem längre
Bra gubbe där!

Utgår från att han också får hjälp att lyfta egna upplevda skavanker :)
2016-12-31

  i af apa
alltså man är så vacker som man känner sig... eller hur man uppfattas av andra... eller... det handlar bara kärlek.
2016-12-31

    ej medlem längre
Söt och konsekvent är texten!
2016-12-31

  Peter G VIP
Ja när det handlar om äkta kärlek är utseende eller ålder inte det viktiga!

Fint skrivet!

2016-12-30
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP