Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inresetillstånd


Ni har inte tillgång.

Eller något pass.

In i min hjärna.

Och vad som larmar.

Och pågår där uppe.

I min skalle.

För endast jag själv.

Har ett evigt inresetillstånd dit.

Och försök inte att smyga dig in.

För passkontrollanterna.

Är totalt stenhårda.

För de släpper bara in idioter.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2016-12-31 05:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP