Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fot och montage Eva Hedlund fd. Langrath


Fyllda segel

Under vita moln

Med fyllda svarta segel

I regattans mitt

© Eva Hedlund fd Langrath 2016




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 654 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-31 09:33



Bookmark and Share


  ULJO
Fint
2016-12-31

  thyra
Vackert!
2016-12-31

  Bibbi VIP
Så fint.
2016-12-31

  Per Rydberg
Enkelt och vackert seglar vi in i det nya året!
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP