Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget underverk

Nästan underlig
ibland och understundom
lite underfundig
lite undrande

Förundrad

Kan undangömd underfundighet
bli underverklighet?




Fri vers (Fri form) av Mymlan58 VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-31 09:48



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Bra fråga, vet ej. ;)
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP