Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det va'...


Stäng alla flikar

Knäna ihop
Fötterna brett isär
Hakan i händerna

Trosorna sträcks mellan anklarna

Det är söndag morgon
Hon kissar länge

"Det luktar kuk om min fitta", tänker hon, sen något diffust om att om en ångrar sexet hade "det luktar kuk" haft en betydelse, men om en inte ångrar sexet en annan...

Hon ångrar inte sexet
Det luktar hans kuk om hennes sköte när det blir blött och varmt

Hon hade som vanligt älskat med honom när han knullat henne
Han...stelnad till en ljusbrun, utrunnen fläck som krackelerar i badrumsljuset

Hon suckar
Torkar sig

Behåller gårdagens trosorna på

Går ut i köket
Kokar kaffe
Tänker som alltid att hon minsann kan knulla tillbaka
Fast hon vet att hon inte kan

Med honom




Fri vers av Iamme
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-31 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iamme
Iamme