Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kvällens sista ljusstråle

 

Jag är liten i min kraft

när vinden ropar

hämta min ånger

jag lämnar ingen ro

i dina händer

res mig över längtan

beskriv mina vingslag

dit

där du ska bära mig

 

jag finner tidslinjen

som du gömt

i kvällens sista ljusstråle.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2016-12-31 15:44



Bookmark and Share


  Änglaögon
Fint och på något sätt trösterikt.
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP