Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken

Jag rör mig långsamt
längs med undergången

Lite senare tar jag färjan
över till andra sidan
och finner mig själv i en park
i närheten av mörkret

Vi är alla ensamma och utan hopp
säger du stilla till mig
samtidigt som vi ser den lilla pojken
som springer bort från oss

Vill vi inte leva?




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2016-12-31 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP