Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kära själsfrände vandrade vidare efter en relativt kort tids - agressiv cancersjukdom. Rubriken syftar mera på hur jag ska själv gå vidare... än så länge bara två dagar men jag fortsätter nog med några ord varje dag - och det blir säkert flera texter


Trehundrasextiofem dagar

 


 


I förgår gick du bort


det var inte vackert


och jag hörde inga änglaklockor plinga.


Däremot hörde jag ett desperat skrik


ett vrål av smärta


och


så var din hand blött


 


men det var mina tårar och vrålet kom ut ur avgrunden av min innersta som


kom fatt i mig och förstod slutligen att du inte skulle komma tillbaka


 


Dag 1 efter dig:


Lämnade kissen till kastrering


åkte till Vidarkliniken


Grät och skrattade över minne om dig


hämtade katten som sedan blödde och jag trodde


att jag skulle förlora honom oxå.


Saknade dig som en tok...


tröstade mig med att så många på sociala media hade gillat bilderna som jag lagt upp - om dig.


Sov en stund - men du var inte där heller.


 


 


Dag 2


illamående - badar och badar... magen väller, slemklump i halsen som jag varken kan svälja eller harklar upp.


Saknaden är stor.. du har inte varit på besök.


letar efter tecken.


Min själ flyger helvilt hit o dit o leta sin ankare - dig som rest bort...
Hade du åkt till Maldiverna så hade jag hittat dig - men nu vet jag inte vart jag ska leta....
du är inte där i kylrummen på sjukhuset


bara kvarlevor.


 


Inga riktiga planer - nyårsdag... vi skulle fira dig på din födelsedag


Jag hoppas du får något gått där uppe istället.
älskar dig!


 




Fri vers (Fri form) av BlåhäXa
Läst 649 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-31 20:55



Bookmark and Share


  bluesatin
Tänk så fint du kan skriva om det som rymmer i själen. Av det som hjärtat är fyllt talar själen. Åååh jag känner din saknad fina du. Tiden läker. Men saknaden finns där. Kram.
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa