Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7


ny slutsiffra ring bara ut oåren





Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 520 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-01 00:13



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ringen sluts, nytt föds på slutet
2017-02-08

  Annie b'larsson VIP
den här som var så lätt. det är ju så som du berättar här.

själv har jag alltid hävdat, att det är samma dag som det alltid varit. (?)

sen tycker jag den nya siffran är snyggare än den förra. (men vad hjälper det?)
2017-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP