Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De rader du skrev

 

Som en blå skugga

rinner min längtan

över det ärr

som din resa blev

 

där frosten lagt sin hinna

kan rosen aldrig spira

jag gömmer saknaden

under de rader du skrev.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-01 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP