Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monolog

Det sanna ögonblicket
då allt faller på plats
försvinner lika snabbt
som det plötsligt dyker upp

Golvet kryper allt närmare
det finns ett mörker
som ingen kan förklara

Det händer att jag drömmer
att jag går omkring i en stad
som påminner om den jag bor i

Det enkla i livet
kan jag bara nå
genom att göra det svåra




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-02 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP