Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skenet av din kärlek

 

Du visar mig

det rödaste av hjärtan

du tagit i dina händer

 

rör mig med

det varmaste ord

dina läppar format

 

målar mina drömmar

med vishet och glöd

 

du väcker mig

i skenet av din kärlek.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-02 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP