Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"I am not in danger, I am the danger"

Donken drivethrough
köpte en hel tog en halv
gömmer påsen i skon

en massaker inuti
en massa saker inuti
giftig
förstör allt liv

du säger jag är söt
jag ler fortsätter så det blir en mening, men jag är död

för det är kört vid första ögonkastet med mig
fastnar som superlim på dig
du ville bara limma ihop ditt pussel
men fingrarna fastnar och då är det försent
tatuerat in en varningstext på armen:
frätande material, akta ögonen




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-03 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans