Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bytt, bytt, kommer aldrig mer igen

Så har vi bytt år
fällt någon tår
i bortsopade spår

Den gnolande smärtan
nynnat sina verser
ingalunda på den sista

2017 ny

Vi har bytt år
glömskan går
längs bortsopade spår














Fri vers av Anita Hanssen
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-13 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen