Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You are my rave and ecstasy

Väntar du ut mig?
Jag jobbar inte mot klockan
jag jobbar inte så
Låter dig komma sakta medan jag dansar i elden
Det är här det händer just inatt just nu
Hela rummet en tropisk djungel
Vi går över blodstänkta golv, fallera
Som lånat av regnskogen sin färg

Marken pulserar i rytmen
Skapar sprickor som ådror av spretiga spindlar
Vi krälar i fukten, suktar efter allt som är levande
Av järn, ben och märg
Golvet står mig upp i halsen
Jag sjunker genom det som ett skogsrå
Svimmar
Svettiga oljiga fingrar glider

Din röst tar form som en snäcka
Äppelrikets fredsduva i sprucket himlavalv där ondskan läcker in som seg tjära
"Så ta mig med då"
Men det är förbjudet att röra. I jordens spegelsal
Svälj mig hel, tänker jag,
det vågar du aldrig




Fri vers av Anna Sandahl
Läst 379 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-03 23:54



Bookmark and Share


    Håkan B Andersson
nice...
2017-01-11

  Gin83
Otroligt passil erat i ett högt tempo
Lidelsefullt och så fylld av åtrå
Fantastiska formuleringar
Grymt bra
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Sandahl
Anna Sandahl