Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans källa

 

kärlekens källor vimlar det av

de finns överallt

i varandet, släcker törst hos

muntorra ... under obestämd tid.



Äkta Kärlek är livets källa.

Den är osökbar. Den föds ur ett plötsligt

blixstnedslag, som ej följs av dunder,

men fyller två mötande själar med lugn,

trygghet, tillit, harmoni och gudomlig

lycka av varandras blotta närvaro.



 




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-04 04:33



Bookmark and Share


  aol
Underbart sant skaldat.
2017-10-27

    ej medlem längre
Just så. Begäret efter "den rätta" är destruktiv och fåfäng. Spruckna skålar är vi, men somliga av oss passar intill varandra.
2017-01-04

  Ingrid Trolle
Så vackert skaldat om
den äkta kärleken.
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same