Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör ditt leende

Jag hör ditt leende på knastrig skype
Och genast ändras allt inom mig
Så varm och äkta rinner styrkan
över mig, på huden och inunder
så ovanlig är känslan av tillhörighet
att glädjen skuttar varje gång
du säger hej




Fri vers (Fri form) av Ordochfragment
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-04 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordochfragment
Ordochfragment