Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snäll

Det finns en man som ser
Han iakttar min röst
Han hör mitt sneda leende
- lyssnar förutsättningslöst

När jag behöver stöd
Då värms jag med en kram
Sen skrattar vi tillsammans
Vår ro ihop känns omtänksam




Fri vers av Ordochfragment
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-30 14:14



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. Finstämd.
2020-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Ordochfragment
Ordochfragment