Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isfrossa

Jag har drabbats av frossa

riktig isfrossa

Det känns tomt och kallt 

och lite ensamt

Kallt ute

kallt inne

kallt inom mig 

Jag vill att den inre isen ska smälta

för då känns den yttre inte lika kall

Kom hit!

Kom med värme

smält min inre istapp

Var är du? 

Du som vet vad du vill

Du som gör det du kan

Du som vågar visa ditt inre

tänker och talar

Du som vågar vara svag

och stärker mig

när jag är svag

Du som har värmen inom dig

Kom hit! 




Fri vers av Mymlan58 VIP
Läst 659 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-05 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP