Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan

Utan
jag ser inte utan glas
jag överlever inte utan insulin
går och bär på sjuka gener
bättre du inte skulle födas
vad vet du om sjukdom
krig
jag orkar inte gå så långt
ser du kanadagässen
hur de låter som i eko
så låter vi
skrämmer allt ont




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2017-01-05 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP