Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterglädje

efter att ha sparat fickpengar
och mynten som pappa hade i fickorna
som jag fick när han var på gott humör
gladde jag mig åt att gå på Kungsgatan
till Grand och Epa
det viktiga var att snön knarrade när man gick
det var glädje
snön knarrar idag




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-05 20:55



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fint beskrivna hågkomster.
2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP