Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte må mer

klart jag fattar vad du gör nu
det är inte mig du gillar
bara vem som helst som inte är du
och jag är likadan
så ska inte säga något annat

men jag är så jävla klar med att sitta fast
att vara tejp
riv av mig
pappret går sönder
men det gör inget
står inget av värde på det iallafall

går vilse i mig
slit loss mig
jag växer fast som mossa på dig
slit loss mig
kasta tillbaka mig i skogen
tappar bort mig
ser saker som inte finns
skapar problem som inte finns




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-05 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans