Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra sidan floden

 

Jag såg de vita hästarna

galoppera över fastlandet

skor smidda av guld

sjöng smedernas sång

 

dina händer

som rört kärleken

skall aldrig glömma

värmen

på andra sidan floden.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-06 10:54



Bookmark and Share


  Nils-Robert
å så fin text
2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP