Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärna som kärleken tänt

 

Det brinner i mörkret

ett ljus för ditt minne

det tar mina drömmar

över förståndet

uppstår ur oändliga stjärnor

vänder sitt ansikte ifrån

min längtan

 

ingen saknad kan släcka

den stjärna

som kärleken tänt.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-07 19:51



Bookmark and Share


  helenita VIP
Åh, så fint!

2017-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP