Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödförskjuten

Varje människa / ett universum
Varje universum / en händelse
                                                     horisont
Varje horisont / en singularitet
En oändlighet / i rekyl

Röd / förskjuten




Fri vers (Fri form) av morpheo
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-07 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morpheo
morpheo