Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som smeker din kind

 

Låt mig få mätta dig

med mitt sista bröd

låt min bön få lägga

sitt ljus

runt ditt hjärta

 

mina tankar är elden

som värmer din natt

mina ord blir längtan

som smeker din kind.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-08 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP