Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det nu?

Är det nu du känner,
 saknad
Känner du nu,
 ensamheten

Kom hit
  så ska jag omfamna dig

Är det nu du tänker,
 på allt
Tänker du nu,
 på mig

Kom hit
  så ska jag visa dig

Är det du har,
 för bra
Det du hade,
 för ingenting


Bara ensamhet.




Fri vers (Fri form) av amandaz
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-08 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandaz
amandaz