Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överleva

I rika länder
gör man allt för
att ingen ska

I fattiga länder
kämpar man för att
överhuvudtaget
överleva

YM Bohman-17




Fri vers (Fri form) av Njord
Läst 474 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-10 09:32



Bookmark and Share


  erkki
Tänkvärd sanning. Om i-landsproblem: Att äta ihjäl sig? Lagom är alltid bäst?
2017-01-14

  Gunnel Eriksson VIP
Egentligen är den rika världens
beteende märkligt - alla ska vi
ju dö förr eller senare. Bra kontrast
i dikten.
2017-01-11

  ULJO
Skilda världar
2017-01-10

  walborg
FAttigdomsbekämpning tycks vara långt långt borta i dagens maffialedar- ambitioner.
2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER