Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas arkiv

Nyckeln förlagd,

försvunnen,

plötsligt återfunnen

 

Låset trilskas

vredet spänns

så - sluppen resistens

 

Dörren gnisslar

frustrationsfriktion

snart explosion

 

Plötsligt öppet

ta ett kliv

- minnenas arkiv! 




Bunden vers (Rim) av Mymlan58 VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-10 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP