Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden


Vinden
låter som en röst
från inom en
som ljuder ut
misshavanden
kärleken
livet
och lidanden







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-11 09:32



Bookmark and Share


  Linil VIP
hmm.. vinden inom dig.. får svårt att koppla, men som en bild av det som pyser ur en då och då så funkar det :)
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP