Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri vers


Bruten

Bruten
gjuten pjäs
brister till sprickor
svidande saltvatten
håller orden borta




Fri vers (Fri form) av PiaAnaztazia
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-13 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PiaAnaztazia
PiaAnaztazia