Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri vers


Serenad

Modig tystnad
i blekt oväsen
prasslande viskningar
som hörs bland träden
en serenad av toner
omger luften
håller om
i ensamhet




Fri vers (Fri form) av PiaAnaztazia
Läst 384 gånger
Publicerad 2017-01-14 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PiaAnaztazia
PiaAnaztazia