Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri vers


Nu i nuet

Sen att se
för tidig att tiga
allt för ofta
alltid i otid
med stunden
nu och då
nu i nuet




Fri vers (Fri form) av PiaAnaztazia
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-14 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PiaAnaztazia
PiaAnaztazia