Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sommarlovsdag på -70 talet.


Omhuldad

En solvarm morgon och sommarlov
ouppbruten agenda med blanka blad
med skrattgropar och breda leenden
visslades sommardagarna in och varma
händer som ledde dagarna in i den ena
upptäcksfärden efter den andra aldrig en
ensam minut och alltid omtänksamt omhuldad
liten blir stor och värmer hjärtan som värme
önskar.




Fri vers (Fri form) av PiaAnaztazia
Läst 358 gånger
Publicerad 2017-01-15 04:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PiaAnaztazia
PiaAnaztazia