Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri vers


Känn

Gunga gunga
ge dig till tåls
ge mig tid att nås
låt svepande
slöjor
bölja
njut av vågorna
känn




Fri vers (Fri form) av PiaAnaztazia
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-14 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PiaAnaztazia
PiaAnaztazia