Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Leonard Cohen-har varit-är fortfarande min idol!


Ett svårt griftetal

Dödsbudet var väntat

Men


Jag hoppades att du var en av de som levde länge


Du har låtit mig begripa livet


På ett sätt ingen annan kunde gjort!





Poeter som Du Leonard finns på Poeter-se

Men vi har inte din signatur

I ett evigt kosmos



Så vila i frid Leonard

Kanske ses vi

Igen



Mike




Fri vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-13 21:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Leo var kung, jag tycker om ditt heta patos för denne eminente poet och sångare - aaplåd. tack.
2017-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt