Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Artificiellt

När min brist på känsla
ger mig andras fejkade tårar

När min köld fryser den digitala bilden

När min brist på liv
låter andra leva av mig

När min sorg släcker ner alla kanaler

När jag inser att om du varit möjlig, då hade jag tvingats dö




Fri vers av Ellåtta
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-14 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta