Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tid som du är här

 

Jag dricker tomheten

ur varje regndroppe

torkar varje por

som fukten kysst

i havets linje söker jag

den doft

som tänder solnedgången

 

min längtan

andas nattens drömmar

väntar dina andetag

för att fylla mig med mod

månljuset väcker lustens tro

stjärnorna visar vägen

mitt liv med dig

är den tid

som du är här.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2017-01-14 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP