Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vila över tiden

 

Om du vore min kärlek

smekte jag dig ömt

om din kind var våt

fann jag snart din börda

 

rena skulle mina händer

beskriva din skönhet

för den utan blick

sakta lägga en vila över tiden

som vi visste

inte för evigt skulle vara.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2017-01-14 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP