Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

baklänges

sitter i midsommarkransen 04.45
ringer 13 gånger får inget svar
ljuset från mobilen som lyste i mina ögon slocknar
hjärtat slår väl men jag har tappat känseln
skavsår på handlederna av handfängslen
klockan blir 5

jackan är sönder
helt uppriven
mina händer är i bitar
från himlen regnar pilar
gråter i taxin hem


jag är gjord av glasskärvor från olika flaskor
så hur mycket man än försöker pussla ihop mig
så går det inte
man skär bara upp händerna
det fastnar i huden
du ger upp och kastar mig i golvet med huvudet före så jag krossar tänderna
mot gatan

det här känner jag igen






Övriga genrer av landetingenstans
Läst 350 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-14 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans