Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ó resenären!

Åh, resenären!

Åh, resenären!Var det är ...
förbjuden resonemang att vara dödlig
Och var till?
Månen ned till öst!
alla kommer ihåg mig
Alla ser mig som människans Gud
och på kajen i nattens domän!
Den himmelska kappan inslagna!
Jag var älskad innan !
och föll
och ville ha det!
dumt om du någonsin släppt!
men inte borttagen!
Älska dårarna, men inte skörden!
så att den sötas "
Skratt Angers Rädsla!
Men göm inte vår klöver!
idag för mig!
Men imorgon vet han inte om det kommer att bli!
Eftersom himmelsk kärlek!
kör inte igen!
och du vet att du ljuger!
Jag blev ledsen för att ljuga!
Om du hjälper författaren att ha det bästa av livet ...
Vi letade, men vi kan inte se någonting,
Piss klättra
trappor,
men luktförslaget
inget mer,
men äter inte klokt,
sova men inte klokt
Jag vet inte hur kosmonauterna hjälper mig.
19 miljoner
bara vara oberoende
Vi letade, men vi kan inte se någonting,

Carlos Ac libera

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers (Prosapoesi) av megaThor
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-15 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor