Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

460.din sidenscarf...

...på mina ögon och läppar,
runt_mörk_ mörk_jag vandrar i mina
lättsinniga passioner ...av en slump...!
nattens becksvarta vingar
tände stålringar i mig...Jorden...Himlen...!!!

Facklans gåta bröt _ÖSTERUT _
i spröda purpurröda blinkningar..........




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-15 10:01



Bookmark and Share


  aol
Gillas kändes dramatisk.
2017-01-15

  Annie b'larsson VIP
Du skriver märkligt, men vackert och spännande.
2017-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP