Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att falla fritt

 

Sakta strömmar tiden min resa

jag ser mig vänta på nästa station

jag kan inte längre fånga mina ord

kylan sprider min dimma norrut

mina ben räcker inte steget ut

ingen vill hämta mina tårars fall

i saknad lämnar jag ditt leende

för att falla fritt…




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-15 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP