Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blottad, utan gräns för vad som ges, handlöst kastat, kastad framför mig. för-att- älskas, älska förälskelse, förälskad?


Jag känner din sorg, din ensamhet

Jag känner din sorg
din ensamhet
En vilsen stjärna
djupt i en oändlighet

Ljus och mörker
växlar
fyller
allt Du är

Sårbarhetens sköra styrka
lyser
Förnimmer Dig utan gräns
vacker

Respektlöst
ger du
ber mig att förtära
Dig

Förneka
Allt
du själv inte vågar
Se




©Text Snuffa 20170115




Fri vers av Snuffa
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-15 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa