Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De saknande år

 

De stupade år i mitt liv
De främmande år i mitt liv

De förvunna år i mitt liv
De år som jag saknar i mitt liv

Är bortborstad
Är avskurna

Jag är ingen HEL!
Jag kommer aldrig att bli en hel människa!

Avskuren från samhället
Avskuren från världen!

De främmande år är jag själv!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2017-01-17 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP