Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bättre

du krossade mitt hjärta jag krossar skyltfönster
vilken verklighet ska man lita på
för allt du sa var inte sant endå

ska jag träffa någon annan som kommer testa gränser sen
hade han bara frågat så hade jag gått med på vad som helst

skrämmer upp mig själv i speglar
kan du bestämma dig för någonting någon gång
försöker se dig rakt i ögonen for once men du skelar

tjejer som ser ut som dom kan döda vem som helst på sekunden
killar som ser döda ut när dom ligger och sover i sängen

växer ett extra huvud som en hydra för varje gång och
du växer för mig som Alice i underlandet

tar händer som jag inte vill följa med
mina händer tar saker jag inte har råd med

bryter annat än hjärtan att dela på två
jag bryter bara mig själv, sedan 2002




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-17 16:35



Bookmark and Share


  filharmoniker
Fan vad bra skildrat, känner situationen eka efter att ha läst. Bokmärker.
2017-01-17
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans