Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid du

 

Jag vet dig innesluten

av hjärtats varma slag

du reser snart ditt öga

och finner synens jag.

 

Där är vår kärlek kommen

ur trohet fäst för nu

det vackra och det skira

det är för alltid du.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-17 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP