Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En längtan bortom

 

 

 

Din kroppsvärme är allt jag behöver. Men röda havet skiljer oss åt. Vi tecknar runskrift i rymden och försöker att tyda humöret efter vädret. Purpurröda kinder ger du mig mitt i natten. Avstånd har fört oss närmare varandra. "Hör du orkestern spela?". Syret doftar liljekonvalj. Andas min älskade, andas. Snart är det vår tur...




Övriga genrer av genni
Läst 319 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-01-17 23:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört starkt
2017-01-22

  lodjuret/seglare VIP
Ibland är läsningen kärlek nog. Stundom går hon ut till vedboden, griper yxan, ställer sig bredbent en bit bort och klyver som för egen vinning ord på ord, eller bara trä.
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni