Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Splitter


Tillsammans
på en dimbank

frön mot solen
strån,

de onämnbara
de oformliga

adhdbarnen;
'Jag har samma behov som du..'


Se mig i vitögat
ta mig till ditt hjärta

hör mig,
jag berättar

Som moln
sveper min röst förbi

du skuggar med handen
när brisen för strålar

in i ditt öga
'Jag är nästan som du..'


Stråna som kittlar
skuggor som förvillar

en tanke bort
jag är försvunnen

ett uppbrott
delar som sprider sig

i sällskapet









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-18 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP