Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kassa gener lever hårt

Kassa gener lever hårt
Vissa föds med kort emot
Och fast man vet att ondskan vinner
Ta det inte som ett hot

Försök att andas i luftfickan
När era kroppar brinner
Blott tänka bara då och då
På släktet som försvinner




Bunden vers (Rim) av KNOS
Läst 273 gånger
Publicerad 2017-01-18 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KNOS
KNOS